Vad vill DU läsa om i min blogg?

Jag har kommit till en punkt då jag börjat fundera ikring bloggens syfte. Jag bloggar förvisso i första hand för min egen skull och för familj och vänner som tycker det är kul att se vad jag skapar. Jag bloggar inte i huvudsak för att "synas" eller för att få bekräftelse, men det är ganska givet att kommentarer till det man har skapat är sporrande och kul. Likaså är det lite kul med besöksstatistiken, att se att folk faktiskt går in på min sida och läser. Dock så känns det ibland lite trist att det är 50-100 personer som kikar in, men väldigt, väldigt få som lämnar en kommentar (det finns några stadigvarande, stort TACK till er, det betyder mycket faktiskt).
 
Då kommer så klart funderingarna. Är bloggen ointressant? Är det trist att läsa det jag skriver? Finns det något som just DU vill att jag bloggar om? Mera tips-och trix? Tutorials? Skriver jag för mycket? För lite? Ja, ibland blir det mycket upprepning och det tycker inte jag är så himla skoj heller. Och jag vet med mig att man inte alltid har ork/hinner med att kommentera. Sanningen att säga så hinner/orkar inte jag ens kika runt i andras bloggar längre. Jag försöker ta ett race någon gång ibland. Jag har bantat ner min lista över bloggar jag kikar in i från 100-150 stycken till bara ett 30-tal. Och inte ens det hinner jag med egentligen.
 
 
Lite förändring tror jag att det kommer bli per automatik då jag personligen är ute efter att försöka utmana mig själv i sömnaden lite mera. Förmodligen kommer det bli bra mycket mindre sytt, men kläder/saker som är mera arbetade. Sådant som inte är färdigt inom loppet av 20-60 minuter utan sådant som tar några dagar/veckor i anspråk. Jag har lärt mig enormt mycket sedan jag började sy för snart 5 år sedan, men det finns massor kvar att lära. Främst vill jag lära mig mönsterkonstruktion/ändringar "på riktigt". Mycket har hänt i tygvärlden också. Det fanns inte många roliga trikåtyger för 5 år sedan. Nu svämmar det nästan över, och det går inte längre att köpa allt. Kul med mycket att välja på, men samtidigt börjar mina pojkar allt mer påtala att trycken inte är "tuffa" nog längre.
 
Snälla, stanna upp, lämna en kommentar och ge mig en liten hint om vad just NI vill läsa om! Jag vill inte sluta blogga, men väldigt gärna ha lite feedback på vad som kan vara intressant att blogga om. Och det kan ju även ge mig en liten utmaning sömnadsmässigt och det är ju enbart av godo för min egen utveckling.